INTERNET SZOLGÁLTATÁSUNK - KÁBEL-TV , INTERNET , TELEFON - Bőny, Csót, Feketeerdő, Győrság, Győrújbarát, Hédervár, Lipót, Lovászpatona, Máriakálnok, Nagyszentjános, Nyalka, Nyúl, Pannonhalma, Pápateszér, Pázmándfalu, Sokorópátka, Somlószőlős, Tápszentmiklós, Tényő, Töltéstava, Veszprémvarsány,Écs,Ravazd
INTERNET SZOLGÁLTATÁSUNK

Gyors Internet szolgáltatás?

És mindezt korlátlan időben és adatmennyiségben?

Nálunk IGEN! Válasszon csak külön Internet szolgáltatást, de lehetőség van kombinált csomag választására is, ami sokkal kedvezőbb lehet pénztárcája számára!

 

Korlátlan és gyors Internet szolgáltatást biztosítunk!

Két hét próbaidőszak minden jelenlegi és új előfizetőnknek!

A bejelentett hibákat rövid időn belül kijavítjuk!

Mindig megpróbálunk az ügyfeleink kedvében járni, nagyon fontos számunkra, hogy Önök mindig elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal!

Nézzen körül weboldalunkon, böngésszen a csomagjaink között és válassza az Ön számára legkedvezőbb csomagot! Választhat csak Internet szolgáltatást, de a Kombinált csomagokra kattintva válogathat még KEDVEZŐBB összeállításainkból, melyek tartalmazzák az Internet, Kábel-TV vagy akár a Telefon szolgáltatást is!

Ha viszont TANÁCSTALAN, akkor bátran TELEFONÁLJON nekünk! Telefonszámunk: 96/526-407 vagy 40/200-922 (09.00 - 17.00). Ügyintézőink várják kérdéseiket, hogy segíthessenek a döntésben!!!